Wat is een Pioneer ProDJ Plus dealer

ProDJ+ Logo

 

Pioneer heeft Tx3 geselecteerd, conform een strenge selectieprocedure, om toe te treden tot de groep van Pioneer ProDJ Plus dealers. Jaarlijks wordt deze groep dealers beoordeeld of ze de naam ProDJ+ dealer mag blijven voeren. Een officiele PRO DJ plus dealer is te herkennen aan het Pro DJ+ deurbordje.

 

Het deurbordje

PRO DJ+ dealers zijn dé specialisten op het gebied van Pioneer PRO DJ producten. Deze specialisten zijn exclusief door Pioneer geselecteerd, hebben het meest uitgebreide assortiment, beschikken over een vrij toegankelijke showroom en hebben een professionele uitstraling. Daarnaast zorgen de dealers ervoor dat het promotiemateriaal duidelijk en zichtbaar aanwezig is. De PRO DJ+ dealers worden continue opgeleid door Pioneer en behoren tot de top van de PRO DJ markt. Tevens beschikken ze over de meest specialistische kennis.
Tx3 heeft als Pioneer PRO DJ+ dealer bijna alle producten ter demonstratie in de showroom staan.
Je kan dus direct komen testen en kijken of het product van jouw keus volledig aan je verwachtingen voldoet. Voor gedetaileerde vragen of advies over de Pioneer producten staan de Tx3 medewerkers steeds paraat.

Meer informatie op djsounds.com en pioneerdj.eu

Onze Pioneer producten: