Uw audiovisueel project.... U weet WAT....Wij weten HOE....

ADVIES OP MAAT

Wanneer u naar ons toe komt – met een vraag, een project, een idee, … – is het eerste wat wij doen heel eenvoudig: luisteren. En wel gericht luisteren, tot wij ons een concreet beeld kunnen vormen van wat u precies wil en hoeveel u ervoor wil investeren. Betreft het een eenvoudig systeem, dan kunnen wij U doorgaans direct de goederen leveren, ‘off the shelf”, want wij beschikken immers over een ruime voorraad.

 

 

Projecten worden intensief uitgewerkt: op basis van de eerste informatie denken wij dan vanuit onze vakkennis met u mee: Welke oplossingen zijn er? Wat zijn de voor- en nadelen? En als er voor uw vraag niet meteen een kant-en-klaar product bestaat, gaan wij innoveren, zoeken, uitproberen … Tot we een systeem vinden dat helemaal aan uw wensen voldoet en past bij uw budget.
Die oplossing overlopen we nog eens samen met u. U krijgt de kans om al uw vragen te stellen, en kunt dan met kennis van zaken een beslissing nemen. Dat is immers bepalend voor uw tevredenheid na de uitvoering!

 

 

CONCRETE UITWERKING

Onze aankoopdienst selecteert het materiaal, en indien nodig maken onze technici een proefopstelling in ons eigen atelier. Wat tot dan toe alleen op papier bestond krijgt nu stilaan vorm … 
Uw wensen en uw budget zijn daarbij nog steeds het uitgangspunt. Komen er in deze fase nog extra ideeën naar voren, dan kunnen die nog in het project opgenomen worden.

 

 

INSTALLATIE EN OPVOLGING

Alle onderdelen van uw licht- en geluidsinstallatie worden uitgetest en op punt gezet. Pas dan komen onze ervaren technici het geheel bij u plaatsen.
Daarvoor wordt meestal samengewerkt met uw andere partners, die bijvoorbeeld de binnenhuisdecoratie van uw zaak voor hun rekening nemen, of andere elementen komen afwerken. Na de installatie volgt uiteraard een algemene test … Wedden dat u versteld zult staan van het resultaat?

 

 

DIENST NA VERKOOP

Ook hier gaan wij voor een perfecte service. Is uw installatie aan onderhoud of vernieuwing toe? Wil u nog een aanpassing of heeft u plots een nieuw idee? Neem gerust contact met ons op: ook na de plaatsing staan wij graag tot uw dienst!

 

 

 

Tx3 ook uw partner...

Met meer dan 25 jaar ervaring in professioneel geluid en licht zijn wij zeer goed geplaatst om u advies, service en knowhow te verlenen. Door onze jarenlange relatie met de voornaamste merken en leveranciers kunnen wij u steeds een correcte prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende dienst na verkoop garanderen.

 

Horeca
Zachte muziek en gedimd licht voor een gemoedelijke sfeer in een restaurant, een muziekinstallatie voor een ‘swing’-café, alle dj-faciliteiten en hippe dansvloerverlichting voor clubs, discotheken, …

 

Dj’s
Wij leveren alles, alles, alles wat u nodig heeft ! Mengpanelen, versterkers, partyverlichting, noem maar op .... tot de uitwerking van een complete DJ-booth. Ook hobby- en home-dj’s komen bij ons zeker aan hun trekken.

 

Industrie
Installatie voor achtergrondmuziek in ontvangstruimtes, bureaus, winkels, met oproep- en omroepmogelijkheden.

 

Theater- en concertzalen
Wij ontwerpen, leveren en plaatsen de volledige licht- en geluidsinstallaties, met bediening vanuit de regiekamer. Ook alle podiumsets.

 

Onderwijs
Wij verzorgen de volledige multimedia-uitrusting van auditoria,met headset microfoon’s, mobiele projectieschermen, projectoren,... Voor sommige lesopstellingen ver­dienen compacte draagbare systemen de voorkeur.

 

Winkels
Zachte muziek en trendy verlichting bepalen de sfeer van uw winkelruimte.
Logoprojectie, uitlichten van displays, omroepen van commerciële boodschappen,...
Wij bieden u de gepaste oplossing én beschikken over een ruime ervaring.

 

Vergaderzalen
Alle voorzieningen voor projectie, conferencing, voordrachten, … voor openbare besturen, bedrijven, banken,... Ook sfeerverlichting en geluid in de refter kunt u aan ons overlaten.

 

Fitness en wellness
Een ontspannen sfeer in de sauna, energieke deuntjes in de aerobiczaal, flatscreens bij de fitnesstoestellen,...

 

Pro-Hifi
Fantastische klank en ideale verlichting voor een gemoedelijke sfeer thuis, op restaurant,... Alles op maat van uw behoeften voor de beschikbare ruimte en het voorziene budget. Bezoek onze projectafdeling hiervoor en wij geven u advies tot in het kleinste detail.

 

Ziekenhuizen, kloosters, kerken,...
Alle licht- en geluidsinstallaties, ook modernisering van bestaande installaties op basis van analyse van de bestaande situatie en de doelstellingen. Uitrusting parochiezalen, conferentiezalen, achtergrondmuziek, om­-
roepsystemen in ziekenhuizen,...