LD SYSTEMS verbluft met de nieuwe ICOA Series

LD SYSTEMS verbluft met de nieuwe ICOA Series

LD systems PA-luidsprekers zijn getest om de concurrentie te overtreffen met een super geluid. Deze actieve speaker met Bluetooth is uitermate geschikt voor DJ’s muzikanten, bands en entertainers.

De icoa reeks klinkt zéér gedetailleerd en heeft een diepe basweergave. Het coaxiale ontwerp met een roteerbare hoorn maakt vertikale en horizontale positionering mogelijk. De speaker is voorzien van ergonomische handgrepen zo kun je de speaker gemakkelijk inpakken en opbergen. Als optie kunt u ook de waterafstotende hoezen bijbestellen, zo is uw speaker beschermd tergen stoten, krassen en vuil.

Perfecte prestaties worden gegarandeerd met deze krachtige PA-speaker: de ingebouwde equalizers benadrukken basritmes, compressen ongewilde geluiden en verbeteren de verstaanbaarheid van het geluid. Meerdere line / mic-ingangskanalen zorgen voor verschillende configuratie-mogelijkheden en maken eenvoudige doorschakeling mogelijk.

Geïntegreerde multibandbegrenzer, overspanning, overstroom en thermische overbelastingsbeveiliging in deze actieve luidsprekers zorgen voor een degelijke veiligheid, terwijl de bedieningselementen zoals versterkingsregelaars, de aan / uit-schakelaar, draai- / push-encoder de bediening vereenvoudigen.

NU IN DEMO IN ONZE SHOWROOM !

 

Terug naar het nieuwsoverzicht