Over Briteq

Van oudsher waren high-end professionele verlichtingsoplossingen enkel toegankelijk voor een niche van grote verhuurbedrijven en zeer professionele gebruikers.
Opgestart in 1961, als een leverancier van geluids- en licht-oplossingen eeft BEGLECj in 2008 besloten deze high-end professionele lichtoplossingen toegankelijk te maken voor een breder publiek onder het merk: Briteq !

De productontwikkeling, die in België plaatsvindt, focust zich op gebruikerscomfort en betrouwbaarheid. Elke toepassing heeft zijn specifieke behoeften, en dat is precies wat hun ingenieurs in gedachten houden wanneer ze een nieuw product of concept uitwerken.

Om te voldoen aan de gebruikersbehoeften, investeert Briteq intensief in praktijkonderzoek. De nauwe contacten met internationaal gerenommeerde lichtontwerpers en event-gerichte klanten resulteren in op-maat-gemaakte oplossingen.
Professionele gebruikers waarderen de compatibiliteit terwijl de gewone gebruiker vooral het gebruiksgemak apprecieert.

Dankzij een ervaren meertalig team en dienstverlening vanuit het hartje van Europa, is Briteq uw beste partner voor high-end professionele licht apparatuur.
Het BRITEQ team opgeleid door praktijkervaring, is bekend om zijn efficiëntie en reactiviteit. Geen vraag zonder antwoord, geen probleem zonder een oplossing !

De dienst naverkoop is bovendien een rol-model sinds het allereerste begin.

Briteq wordt ingezet voor het verlichten van enkele van de meest gerenommeerde internationale monumenten en wordt regelmatig gespot op vele grootschalige evenementen.

 

Toont alle 13 resultaten