De enige batterij die u ooit nodig zult hebben

eneloop is de perfecte voorgeladen, recycleerbare oplaadbare batterij die lang meegaat en energie en geld bespaart.

Voor een duurzame levensstijl

eneloop is een oplaadbare batterij die klanten laat kiezen voor een nieuwe levensstijl. eneloop werd ontwikkeld op basis van het concept duurzaamheid en zorg voor de planeet, en belichaamt de principes van ‘Herladen’ en ‘Hergebruiken’ met het oog op een Maatschappij met Schone Energie door herhaald gebruik te stimuleren.

Economische voordelen

De oorspronkelijke kosten van oplaadbare batterijen zijn hoog, maar uw investering in eneloop is na enkele oplaadcycli al terugverdiend en uw besparing op lange termijn is erg groot. eneloop-batterijen kunnen tot 2100 keer worden opgeladen.

Klaar voor gebruik & geringe zelfontlading

eneloop batterijen zijn bij aankoop voorgeladen en onmiddellijk klaar voor gebruik. Ze moeten niet opgeladen worden vóór gebruik. Terwijl andere, niet gebruiksklare, oplaadbare batterijen hun lading na verloop van tijd verliezen, zorgt de eneloop-technologie van Panasonic ervoor dat deze batterijen tot 10 jaar lang 70% van hun lading behouden.

Batterij met groot vermogen

Een van de belangrijkste kenmerken van eneloop is het hogere voltage. Veel toepassingen schakelen uit of geven aan dat de batterij bijna leeg is wanneer het voltage lager is dan 1,1 Volt. Een traditionele Ni-MH-batterij verliest voortdurend voltage en daalt daarom al snel tot onder dit kritieke niveau. eneloop houdt de spanning echter lange tijd op een peil van meer dan 1,1 Volt en zakt pas vlak voordat zij leeg is onder die grens. Dat is één van de redenen waarom u met eneloop meer foto’s kunt nemen.

Geschikt bij lage temperaturen

eneloop levert uitstekende prestaties bij 0°C en kan zelfs gebruikt worden bij een temperatuur van -20ºC. Zelfs bij temperaturen onder -20°C is de zelfontlading van eneloop beperkt. De werkingstijd is korter dan bij kamertemperatuur

Toont alle 2 resultaten