L’OST & Stories – Aalst

L’OST & Stories – Aalst

Klant X
Locatie
Lorem ipsum
Lorem ipsum

Onder de schaduw van de Sint-Martinuskerk, in het historisch centrum van Aalst kan je L’OST & Stories terugvinden. Een gezellige foodbar met leuke hapjes om te delen zonder bestek, met een uitgebreid assortiment aan aperitieven, champagnes, wijnen & cocktails. Er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten en suggesties volgens marktaanbod.

Wij leverden en plaatsten een muziekinstallatie die volledig werd opgebouwd met AUDAC en die wordt bediend met de AUDAC Touch™applicatie die op een tablet draait. Een muziekstreaming met Soundtrack Your Brand werd gekoppeld aan de AUDAC XMP44 met NMP40 module. Ook internetradio via de IMP40 module is mogelijk.

Om sfeervolle accenten in de verlichting te brengen leverden en plaatsten wij pendels van CALEX, specialist in licht en sfeer !

Setup:

 • 12 x AUDAC CELO 8 +CLC08/B
 • 2 x AUDAC WX502MK2/OB
 • 1 x AUDAC CELO5
 • 1 x AUDAC MTX48
 • 1 x AUDAC XMP44
 • 1 x AUDAC IMP40
 • 1 x AUDAC NMP40 (met koppeling naar Soundtrack Your Brand)
 • 2 x AUDAC EPA254
 • 1 x AUDAC Touch (bedieningsapplicatie op tablet)
 • 1 x CAYMON OPR309A
 • 5 x CALEX VIENNA
 • 3 x CALEX SYDNEY
 • 8 x CALEX Pendel RETRO Brons

 

Wat onze klanten vertellen

WZC De Hopperank

Goede , snelle en correcte levering van goederen na bestelling.

Professionele uitleg over aansluiten van de toestellen.

Aangekocht product voldoet volledig aan de verwachtingen.

100% tevreden.

- De Roock Patrick - WZC De Hopperank - OCMW-Stad Aalst-

OMD3D – Peter & Iris

Na een zeer uitvoerige en duidelijke uitleg van Chris beslist om een Sonos oplossing aan te schaffen voor onze bedrijfsruimten.
Aangekomen op bureel, doosjes uitgepakt, netjes de gekregen uitleg toegepast en 5 minuten later alles in kannen en kruiken.
Super systeem, Super service.

- Peter De Corte & Iris Vercruysse - OMD3D Printing -

Franky Bauwens

Topzaak waar kwaliteit en service 100 procent garant staat !!

Chris staat je altijd bij met alle raad en daad !....ook na de uren....

- Franky Bauwens - Discobar De Kleine Beer-

Jan De Clercq – Keizershof Hotel Aalst

De meerwaarde die Tx3 biedt is de persoonlijke begeleiding van elk project. Alle details worden van A tot Z bekeken en nadien ook uitgevoerd.Geen uitdaging is Chris teveel. Lokaal verankerd met internationale merken maakt TX3 tot een betrouwbare en solide partner voor al onze AV-uitdagingen.

- Jan De Clercq -Manager Keizershof Hotel Aalst -

Kris De Smet

Na lang zoeken eindelijk een DJ shop in de buurt gevonden. Ik kocht de Pioneer XDJ-XZ bij Tx3.  Zeer aangename ontvangst en degelijke uitleg gekregen van Chris. Mooie winkel met groot aanbod. Voor mij "The place to be" als DJ.

- Kris De Smet -

Arnoud Van der Straeten – UTOPIA

 TX3 biedt professioneel advies, levert tijdig, installeert feilloos met een gedetailleerde afwerkingsgraad. De naverkoop is prima en maakt dat alle materialen een duurzaam bestaan en gebruik kennen. Het is een professionele partner waarmee het altijd fijn en hartelijk samenwerken is. Een partner die meedenkt vanuit klantenperspectief. Zeer bereikbaar, constructief en correct. Ik raad TX3 aan voor zowel private als publieke projecten!

- Arnoud Van Der Straeten - Diensthoofd UTOPIA-Aalst  -

DJ Da Pierre

Al 30 jaar de perfecte leverancier voor al mijn realisaties, van groot tot klein. Steeds correct en kwalitatief onderhouden materiaal.Heel klantgericht maar ook flexibel en absoluut niet te vergeten.... steeds met een brede glimlach! Kortom: TOPSERVICE !

- Peter Van den Bremt -" DJ Da Pierre" -