Royal Latem Golf Club – Sint Martens Latem

Royal Latem Golf Club – Sint Martens Latem

Klant X
Locatie
Lorem ipsum
Lorem ipsum

‎Royal Latem Golf Club is een zeer gereputeerde privéclub. Het verwelkomt bezoekers uit heel Europa.‎ ‎Omringd door aantrekkelijke villa’s, is deze 18 holes parkbaan zeer technisch en heeft zich bewezen als een uitdaging voor golfers van elk niveau.‎

Het bestuur van de Royal Latem Golf Club gaf ons de opdracht om voor de bar & het restaurant een nieuwe muziek- en omroepinstallatie te ontwerpen. Design, geluidskwaliteit en bedieningsgemak waren de criteria waarom er gekozen werd voor AUDAC. 

De gehele muziekinstallatie wordt bediend met AUDAC Touch™ vanop een tablet waardoor het barpersoneel met een minimum aan tijd voor de juiste muzikale sfeer kan zorgen. Overbodige knoppen en functies zijn gewoonweg niet zichtbaar waardoor bedieningsfouten uitgesloten zijn. Bij wedstrijden kan er heel snel omgeschakeld worden naar “presentatie” modus om de winnaars aan te kondigen via de draadloze microfoon.

Setup:

8 x AUDAC XENO6/B1 x AUDAC XMP44
4 x AUDAC WX802MK2/OB1 x AUDAC IMP40
1 x AUDAC MTX881 x AUDAC NMP40
1 x AUDAC CPA361 x SENNHEISER EW100 G4 ME3
1 x AUDAC SMQ3501 x CAYMON OPR 609A

 

Wat onze klanten vertellen

WZC De Hopperank

Goede , snelle en correcte levering van goederen na bestelling.

Professionele uitleg over aansluiten van de toestellen.

Aangekocht product voldoet volledig aan de verwachtingen.

100% tevreden.

- De Roock Patrick - WZC De Hopperank - OCMW-Stad Aalst-

OMD3D – Peter & Iris

Na een zeer uitvoerige en duidelijke uitleg van Chris beslist om een Sonos oplossing aan te schaffen voor onze bedrijfsruimten.
Aangekomen op bureel, doosjes uitgepakt, netjes de gekregen uitleg toegepast en 5 minuten later alles in kannen en kruiken.
Super systeem, Super service.

- Peter De Corte & Iris Vercruysse - OMD3D Printing -

Franky Bauwens

Topzaak waar kwaliteit en service 100 procent garant staat !!

Chris staat je altijd bij met alle raad en daad !....ook na de uren....

- Franky Bauwens - Discobar De Kleine Beer-

Jan De Clercq – Keizershof Hotel Aalst

De meerwaarde die Tx3 biedt is de persoonlijke begeleiding van elk project. Alle details worden van A tot Z bekeken en nadien ook uitgevoerd.Geen uitdaging is Chris teveel. Lokaal verankerd met internationale merken maakt TX3 tot een betrouwbare en solide partner voor al onze AV-uitdagingen.

- Jan De Clercq -Manager Keizershof Hotel Aalst -

Kris De Smet

Na lang zoeken eindelijk een DJ shop in de buurt gevonden. Ik kocht de Pioneer XDJ-XZ bij Tx3.  Zeer aangename ontvangst en degelijke uitleg gekregen van Chris. Mooie winkel met groot aanbod. Voor mij "The place to be" als DJ.

- Kris De Smet -

Arnoud Van der Straeten – UTOPIA

 TX3 biedt professioneel advies, levert tijdig, installeert feilloos met een gedetailleerde afwerkingsgraad. De naverkoop is prima en maakt dat alle materialen een duurzaam bestaan en gebruik kennen. Het is een professionele partner waarmee het altijd fijn en hartelijk samenwerken is. Een partner die meedenkt vanuit klantenperspectief. Zeer bereikbaar, constructief en correct. Ik raad TX3 aan voor zowel private als publieke projecten!

- Arnoud Van Der Straeten - Diensthoofd UTOPIA-Aalst  -

DJ Da Pierre

Al 30 jaar de perfecte leverancier voor al mijn realisaties, van groot tot klein. Steeds correct en kwalitatief onderhouden materiaal.Heel klantgericht maar ook flexibel en absoluut niet te vergeten.... steeds met een brede glimlach! Kortom: TOPSERVICE !

- Peter Van den Bremt -" DJ Da Pierre" -