Café de Paris – Aalst

Café de Paris – Aalst

Klant X
Locatie
Lorem ipsum
Lorem ipsum

Nadat een hevige brand op 16 september 2018 de horecazaak van Rogier Schokaert en Koenraad De Neve helemaal verwoeste werd Café de Paris helemaal opnieuw heropgebouwd. De zaak heropende na 8 maanden herstellings- en renovatiewerken op 15 mei 2019. Het concept bleef behouden. Café de Paris biedt een bistrokeuken met oog voor kwaliteit en goede producten aan. Het interieur wordt op enkele subtiele wijzigingen na volledig gereconstrueerd. Ook aan de menukaart veranderde er amper iets. Iets meer vis en een wisselende middaglunch zijn de belangrijkste nieuwigheden.

www.cafe-de-paris-aalst.be

Nieuwe AUDAC multizone audio installatie

Een totaal nieuwe zaak kon uiteraard ook niet zonder een compleet nieuwe audio installatie. Het nieuwe Café de Paris heeft meerdere zones waar achtergrondmuziek gespeeld wordt.

 • Terras.
 • Verbruikzaal gelijkvloers vooraan.
 • Verbruikzaal gelijkvloers achteraan.
 • Verbruikzaal 1e verdiep( met aansluitpunt line/micro voor feestjes/vergaderingen).
 • Toiletten heren
 • Toiletten dames.
 • Keuken.

Na ons advies kozen Rogier & Koenraad dan ook om een multizone systeem van AUDAC te installeren. Met de allereerste AUDAC NMP40 (geïnstalleerd in een AUDAC XMP44)   die in België geleverd werd had Café de Paris een primeur en kon de juiste achtergrondmuziek heel eenvoudig gestreamed worden via Spotify of Soundtrack Your Brand. De ganse installatie is heel eenvoudig draadloos te bedienen met de AUDAC Touch™ 2 applicatie.

Setup:

 • 16 x AUDAC CELO 6
 • 2 x AUDAC WX502/OB
 • 1 x AUDAC MTX88
 • 1 x AUDAC XMP44
 • 1 x AUDAC NMP40
 • 3 x AUDAC EPA104
 • 1 x AUDAC TOUCH™ 2
 • 1 x CAYMON WPR609

 

Wat onze klanten vertellen

WZC De Hopperank

Goede , snelle en correcte levering van goederen na bestelling.

Professionele uitleg over aansluiten van de toestellen.

Aangekocht product voldoet volledig aan de verwachtingen.

100% tevreden.

- De Roock Patrick - WZC De Hopperank - OCMW-Stad Aalst-

OMD3D – Peter & Iris

Na een zeer uitvoerige en duidelijke uitleg van Chris beslist om een Sonos oplossing aan te schaffen voor onze bedrijfsruimten.
Aangekomen op bureel, doosjes uitgepakt, netjes de gekregen uitleg toegepast en 5 minuten later alles in kannen en kruiken.
Super systeem, Super service.

- Peter De Corte & Iris Vercruysse - OMD3D Printing -

Franky Bauwens

Topzaak waar kwaliteit en service 100 procent garant staat !!

Chris staat je altijd bij met alle raad en daad !....ook na de uren....

- Franky Bauwens - Discobar De Kleine Beer-

Jan De Clercq – Keizershof Hotel Aalst

De meerwaarde die Tx3 biedt is de persoonlijke begeleiding van elk project. Alle details worden van A tot Z bekeken en nadien ook uitgevoerd.Geen uitdaging is Chris teveel. Lokaal verankerd met internationale merken maakt TX3 tot een betrouwbare en solide partner voor al onze AV-uitdagingen.

- Jan De Clercq -Manager Keizershof Hotel Aalst -

Kris De Smet

Na lang zoeken eindelijk een DJ shop in de buurt gevonden. Ik kocht de Pioneer XDJ-XZ bij Tx3.  Zeer aangename ontvangst en degelijke uitleg gekregen van Chris. Mooie winkel met groot aanbod. Voor mij "The place to be" als DJ.

- Kris De Smet -

Arnoud Van der Straeten – UTOPIA

 TX3 biedt professioneel advies, levert tijdig, installeert feilloos met een gedetailleerde afwerkingsgraad. De naverkoop is prima en maakt dat alle materialen een duurzaam bestaan en gebruik kennen. Het is een professionele partner waarmee het altijd fijn en hartelijk samenwerken is. Een partner die meedenkt vanuit klantenperspectief. Zeer bereikbaar, constructief en correct. Ik raad TX3 aan voor zowel private als publieke projecten!

- Arnoud Van Der Straeten - Diensthoofd UTOPIA-Aalst  -

DJ Da Pierre

Al 30 jaar de perfecte leverancier voor al mijn realisaties, van groot tot klein. Steeds correct en kwalitatief onderhouden materiaal.Heel klantgericht maar ook flexibel en absoluut niet te vergeten.... steeds met een brede glimlach! Kortom: TOPSERVICE !

- Peter Van den Bremt -" DJ Da Pierre" -